5 Simple Techniques For su kaçağı tespit

Wiki Article

Su kaçağının sesi genellikle su sızıntısı olan bölgede yoğunlaşır ve akustik dinleme cihazları sayesinde hassas bir şekilde yer tespiti yapılabilir.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere advertisementımı, e-posta adresimi ve Site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük propertyımcımızdır.

Bu cihazların kullanımları ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

Bahsettiğiniz sorunun kaynağı sizin de belirttiğiniz gibi pis su giderinin ters eğiminden kaynaklanıyor olabilir. Yoğun yağmurlu havalarda çatı gider borusundaki su uygun bir şekilde tahliye olmamaktadır.

Su kaçak tespiti yapmak için işlem yapılan bağlantılar alt kata su sızması olmadığından emin olmak için kontrol edilmelidir.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Son sorunuzdan başlayarak cevap su kaçağı tespit vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Tıkanıklık Merkezi olarak tüm kadromuz ile sizlere su kaçak tespiti su kaçağı bulma sorununuzda kırmadan su kaçağı su kaçağı tespiti tespiti ve sonrasında kırmadan su kaçağı tamiri son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla hizmet vermek için hazırız.

Su kaçağı kırılan yerde bulunmaz ise tekrar su kaçağı şüphesi bulunan diğer yerler kırılırdı.

Bu işlemler için ekstra bir ekipmana gerek duyulmaz mevcut ekipmanlarımız ile kaçak su bulma işlemini kolayca yapabiliriz. Bazen uğraştırıcı ve can sıkıcıda olsa tüm su kaçağı sorunlarınız için artworkık Tıkanıklık Merkezi var.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the finest YouTube experience and our most up-to-date characteristics. Learn more

Banyo su kaçağı tespiti için kullanılan yöntemlerden biri de gelişmiş dinleme cihazlarıdır. Bu cihazlar da kaçakların nokta atışı olarak tespit edilmesini ve yerlerinin kısa sürede bulunmasını sağlar.

Teşekkür ediyorum ilgisi ve nezaketi için çOkay memnun kaldım başka bir sorun yaşarsam su tesisatçısı ev için su kaçağı tespiti tekrar çağırabileceğim biri

Report this wiki page